Tel: +36-94/513-470

titkarsag@szkk-szombathely.hu

Bemutatkozás

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000112/2014

A cég tulajdonosa:
Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata (100%)

A Szombathelyi Képző Központ küldetése: A Szombathelyen és térségében megjelenő munkaerő-piaci igényeket szolgálva részt veszünk a szakképzett munkaerő biztosításában, mellyel hozzájárulunk a vállalkozások versenyképes működéséhez. Együttműködésben partnereinkkel felnőttképzési szolgáltatásokat nyújtunk.

Közhasznú nonprofit szervezetként álláskeresők és hátrányos helyzetű célcsoportok képzését biztosítja felnőttképzési tevékenységének keretében. Cégünk olyan támogató rendszereket működtet, mint a képzési tanácsadás fiatalok részére, illetve felnőttképzés keretében folyamatos információ biztosítása az érdeklődőknek a munkaerő-piachoz igazodó képzésekről, lehetőségekről.

A SZMJV Önkormányzatának tulajdonában lévő kft. célként jelölte meg a térségben működő vállalatokkal és vállalkozásokkal együttműködve a képzések megvalósítását.

Cégünk a felnőttképzés területén pályázat-figyelést végez, a pályázatok megvalósításánál együttműködik helyi vállalatokkal és szakképző iskolákkal. Részt veszünk képzési programok kidolgozásában és rendelkezünk akkreditált tanár-továbbképzési programokkal a pedagógusok és szakoktatók részére.

MAGUNKRÓL

Széchenyi 2020 Befektetés a jövőbe